Trijo ens sida att handla kryptovaluta på för svenska personer

Trijo Sverige recension – Bra alternativ att handla krypto på?

Vill du handla krypto så som Bitcoin eller Etherium på ett svenskt företag? Då är Trijo det perfekta valet för dig. Trijo är ett svenskt företag som erbjuder handel på krypto via Trustly, ett enkelt och säkert insättnings alternativ för dig som känner sig osäker. Trijo är även backat av nordens största kryptobolag Arcane krypto som enligt sig själva utvecklar nya spännande produkter inom kryptovärlden. Något som vi är säkra på att Trijo kommer vara snabba med att annonsera och erbjuda när det finns tillgängligt!

Vilka kryptos erbjuder Trijo?

Trijo erbjuder idag en något begränsad andel kryptovalutor men för dig gärna handla i de mer säkra valutorna som erbjuder så fungerar det med trijo.

  1. Bitcoin
  2. Ethereum
  3. Litecoin
  4. Tether
  5. Uniswap
  6. Polkadot
  7. Onecoin
  8. Dogecoin
  9. Cardano

Trots sitt begränsande utbud har Trijo heltiden ögonen på att utveckla tillgängligheten på deras Börs. Trijo erbjuder dessa alternativen för att det är säkra och väldiga populära valutor.

Är Trijo säkert?

När vi handlar med kryptovalutor är vi ofta osäkra på om vi kan lita på företagen som erbjuder tjänsten. Detta beror säkerligen på att krypto handel är en ny form av handel som länge har associeras med icke spårbara transaktioner och risken att bli hackad och förlora sina investeringar. Så är inte fallet och krypto transaktioner är väldigt spårbara. Säkerheten har därför länge varit profiterat hos de företag som jobbar med det.

Trijo värderar säkerheten högt. Trijo är en såkallat exchange plattform vilket betyder att du handlar krypton på deras plattform utan att behöva använda en wallet och förvara dina kryptos på, istället försvaras dina kryptos på ett cold storage via trijo. Cold storage är att varje krypto sparas på en offline enhet som tillexempel en hårddisk på en dator. Alla hårdiskar är sedan geografiskt placerade på olika platser med flera olika nycklar för att få tillgång till hårddisken. Detta gör att en hackare måste lokalisera hemliga hårdiskar och sedan få tag på en mängd olika nycklar för att kunna hacka trijo. Detta är ett av de säkraste sätten att förvara krypto på.

Avgifter på Trijo

Trijo anser idag att avgifterna på handel av krypto är alldeles för höga, ofta äter avgifterna upp stora delar av dina insättningar speciellt för dig som investerar min belopp eller testar dig fram på kryptomarknaden Detta är något som vi på kryptofy är eniga om och därför anser är en av trijos absolut bästa egenskaper, de låga avgifterna. Trijo erbjuder idag låga avgifter på både insättningar uttag och courage.

Insättning via SEPA: 0 procent

Uttag av kryptovaluta: 0 procent*

Uttag via SEPA: 1,0 procent

Insättning via Trustly: 1,5 procent

Insättning via kort: 5,0 procent

Autopilot: 1,0 procent

Avgift vid handel (så kallat courtage): 0,5 procent

Uttag på Trijo kräver verifiering av dig via ett foto av ID handlingar samt att det konto du försöker ta ut pengar till måste tillhöra dig!

Användarvänlighet

Trijo är ett användarvänlig alternativ för dig som är ny inom krypto. Med sin enkla design och lättförstådda text utan en massa onödig information som är svår att förstå för även den mest inbitna kryptohandlaren gör det till det perfekta alternativ för dig som vill doppa tårna i kryptovärlden på säkert sätt via ett svensk bolag.

Köp billigt, Sälj dyrt

Benjamin GRaham

Sammanfattning

Vill du testa dig fram i kryptovärlden på ett säkert utan höga avgifter som äter upp dina investeringar innan du ens har börjat? då rekommenderar vi Trijo

De erbjuder de absolut populäraste och kanske mest säkra kryptovalutorna som finns tillgängliga just nu, Utan dyra avgifter som förstör det roliga. Vi kan även förutspå att Arcane cryptos framgångar kommer att spegla sig på Trijos hemsida och att de kommer att erbjuda de absolut bästa alternativen till deras lösningar.

En stilren och enkel hemsida för dig som tror på krypto i framtiden!

Är du intresserad av att lära dig mer om krypto eller ta reda på senaste nyheterna om krypto?
Här nedan hittar du några av de senaste inläggen på vår sida!