Bitcoin – The boom of bitcoins history

Hur ser bitcoin ut rent historiskt sett?

Rent historiskt sett så har bitcoin gjort ett positivt resultat 3 år i rad för att sedan följa upp med ett negativt resultat. Detta har hänt flera gånger och kan ser ut som på bilden nedan.

The boom of bitcoins history

Bitcoin grundades 2009 och i samma veva kom blockchain till, det kan vi gå in på närmare i nästkommande inlägg men för att förstå lite mer så börjar vi från räkna 2011.

2011, året där det gjordes ett brutalt resultat på hela +1468%, varpå det fortsatte 2 år till i totalt 3 år. 2014 avslutades året på ett negativt resultat. Det som gör det lite roligt/spännande är att det har fortsatt så, 3 positiva avslut på året för att sedan följa upp med ett negativt.

Om denna profetian ska utspela sig, där då 2022 kommer avslutas med ett rött resultat så kommer vi se 3 riktigt bra följande år. 2023, 2024 och 2025.

Efter fjolårets ATH (All Time High) som var på hela 69045$/btc så har vi sett en nedåtgående trend som ännu inte har slutat droppa. När många trodde att det skulle vända igen så fick vi en liten pullback för att sedan falla igen. Den har passerat flera olika brytnivåer där det bestäms om priset ska vända uppåt eller fortsätta neråt igen.

Är bitcoins nedåtgående trend slut?

Jag tror vi kommer fortsätta nedåt ännu mer, runt 10.000$/btc kommer vi att hinna se detta året och det är något jag personligen vill se även fast jag håller bitcoin i min portfölj.

För det första skulle det betyda att denna profetian angående de årliga resultaten lever och för det andra så kan jag köpa in mig ännu billigare. Jag köpte btc när priset var både vid 50.000$/btc och även vid 60.000$/btc, det gäller att ha is i magen.

Vad ska jag göra när bitcoin går dåligt / har bearmarket?

Du kan ”gå kort” där du sätter pengar på att bitcoin i det här fallet kommer falla i kurserna.

Du kan köpa på dig mer bitcoin till ett billigare pris.

Du kan HODLA (Hold On For Dear Life)!

Använd dig av DCA.

Vad ska bitcoin användas till?

Bitcoin kan användas till vad du än känner för men min personliga tro är att det kommer fungera lite som nutidens guld. Ett store of value, d.v.s ett digitalt guld.

Det kommer nog användas som ett digitalt guld eftersom det finns många kryptovalutor som dels är mycket snabbare på blockchain men också billigare att skicka. Det kostar varje gång du gör en transaktion med bitcoin.

Många stora spelare/valar och instutioner har länge velat se bitcoin falla för att på så sätt kunna komma in billigare på marknaden, nu har vi alla en chans att komma in billigare.

Var kan jag läsa mer om liknande saker?

Var kan jag handla krypto?

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Detta är ingen köprekommendation.

#Bitcoin #Krypto #Kryptofy #History #Historia #2022 #Market #Crash

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *