Lunar är en ny sorts bank som erbjuder handel av krypto
Testa lunar genom att klicka på bilden

Lunar bank. Den nya sortens bank som uppskattar krypto!

Lunar bank skapades år 2015 men har först nu fångat våra intresse. Lunar är en internetbaserad bank som ändrar sättet som vi ser traditionella banker. Med några enkla ansökningar så är du kostnadsfritt medlem hos Lunar och har tillgång till massa olika funktioner som erbjuds via

Vilka kryptos erbjuder Lunar?

Lunar erbjuder i dagsläget ett relativt stort antal krypto coins. Några exempel på dessa är

  • Aave
  • Apecoin
  • Bitcoin
  • Cardano
  • Cosmos
  • Dogecoin
  • Polkadot
  • polygon
  • Shiba inu
  • Terra
  • Uniswap

För att nämna några exempel. Vi tror dock att detta endast är ett test och att Lunar ständigt kommer att utveckla sin kryptoplattform och i framtiden erbjuder ännu fler coins och valutor än vad det gör idag

Fördelar med kryptobanken Lunar

Efter att ha testat Lunar en längre period är en av de största fördelar med banken enkelheten. Efter en snabb ansökan så är du godkänd inom några minuter. När du är godkänd kan du enkelt swisha in pengar på ditt konto och använda som deras digitala kort som betalningsmedel. Detta är framförallt väldigt smidigt när du är utomlands, eftersom du slipper de traditonella växelavgifterna. Detta gör att du inte betalar något extra för att handla i andra valutor än SEK.

Pengarna som du swishar/ överför till ditt konto kan du enkelt handla kryptovalutor med. en snabb navigering till deras krypto plattform Lunar block så behöver du endast svara på några frågor så du förstår riskerna med kryptohandel och sedan välja coin och handla! Supersmidigt!

Är lunar säkert?

Lunar jobbar idag för att bli en av de enklaste smidigaste och säkraste internetbankerna på marknaden. under vår test period med Lunar har vi känt oss väldigt trygga med banken och appen. Och kan med säkerhet lova er ett säkert användande!

Avgifter på Lunar

Lunar erbjuder idag flera olika varianter för deras användare. Du kan få tillgång till grundutbudet helt gratis. Grundutbudet ger dig tillgång till konto, Möjligheten att handla och investera i krypto samt tillgång till deras digitala kort samt ett fysiskt kort. har du behovet av att använda flera konto kommer du behöva uppdatera ditt konto till premium och då får du tillgång till andra saker så som rese/ bagageförsäkring. Du kan även välja deras proplan som ger dig ännu fler förmåner. Dock räcker det långt med deras grund paket.

Varför ska jag välja lunar?

Lunar är framtidens bank. En helt digital bank som enkelt och smidigt ger dig full kontroll över din ekonomi. Lunar utvecklas hela tiden och gör stora projekt som gynnar både dig och miljön. Med deras digital produkt har du minimalt slitage på miljön och dessutom jobbar de med projekt som räddar naturen. Ett av dessa projekten ger dig möjlighet att donera pengar till organisationer som räddar havet, Du väljer själv vilken summa du vill donera och för varje 1000kr du använder på lunarkortet så dras pengar automatiskt från ditt kort. Dessutom så donerar lunar en % del av din donation extra varje gång du skänker pengar. Detta gör att vi tillsammans med lunar verkligen kan göra skillnad i världen.

Lunar utvecklar hela tiden möjligheten att få dina pengar att växa utöver den garanterade 1,05% i sparränta utvecklar de även tjänster så som Peer to Peer. En möjlighet att låna ut din pengar till andra som lån och få ränta på dessa pengarna. Du väljer en summa du är villig att låna ut och sedan sköter lunar resterande och du får avkastning varje månad. Ett bra sätt att få dina pengar att växa varje månad utan att anstränga dig

Är du intresserad av att testa lunar?