|

Vilken kryptovaluta ska man köpa 2022

Vilken kryptovaluta ska man välja 2022? Ethereum, Bitcoin
Vilken krypto ska man välja?

Vilken kryptovaluta ska man köpa 2022?

Nya krypto miljonärer dyker upp varje dag upp på våra instagramflöde och nyfikenheten om hur man tjänar förmögenheter på krypto har aldrig varit större!

Idag ska vi prata om vilka kryptos som har störst potential 2022!

Som vanligt, gör alltid din egna forskning och investera aldrig direkta råd av andra utan att undersöka saken själv först!

På plats nummer 5 hittar vi:

Solana 

Solana är en relativt ny kryptovaluta som skapades år 2017 av en mjukvaruutvecklare vid namn Anatoly Yakovenko.

Det som skapar värdet för Solana är att det har utvecklat ett sätt att väldigt snabbt kunna genomföra många transaktioner. Solana hoppas kunna driva fler projekt till att använda deras token och på så sätt driva upp priset. Många nya projekt inom NFT världen byggs just nu på Solanas blockkedja.

Vill du veta mer om NFT:S och hur det fungerar kan du läsa det här

Dagens värde ligger runt 370 kronor men förväntas under året stiga till runt 850 kronor medans vissa värderare är så pass optimistiska att de tror att värdet kan stiga över 1000 kronor

Plats nummer 4:

Binance coin

Binance coin

Bnb skapades 2017 initialt på Ethereums blockkedja men år 2018 så skapade Binance sin egna blockkedja.

BNB används som vilken krypto som helst men även för att handla via deras egna nätverk på Binance och anses vara en av de snabbaste kryptos på marknaden. BNB kan inte ’mineas’ utan ett visst antal har skapats och delats ut. En av de starkaste samarbetena BNB har gjort är med en asiatisk streamingtjänst med över 120 miljoner användare som erbjuds att handla virtuella varor med BNB. BNB jobbar även med att bränna stora delar av sina coins och förväntas att halvera antal coins som är tillängliga och på så sätt hålla värdet uppe.

BNB ligger idag på ca 2.500kr men förväntas stiga till över 5000kr kanske till och med 7000kr vid år 2023

Plats nummer 3:

Bitcoin

Bitcoin 

Bitcoin har länge varit stjärnan inom krypto världen och är fortsatt den stora snackisen. 

Dagens värde ligger runt 217.000 kr. Analytikers är oeniga om hur priset ska röra sig men enligt de senaste expert utlåtande kommer en dipp till troligtvis komma och utmana runt 200.000kr innan den lyfter igen. Priser upp mot en miljon kr har sett som ett rimligt pris i framtiden.

För den modiga har vi,

På plats nummer 2:

Dogecoin

Dogecoin

Dogecoin är egentligen en skämtvaluta utan något större värde men tack varje Elon Musk har otroliga uppgångar setts hos myntet. När tesla annonserade att de har sålt stora delar av sitt bitcoin kapital berättade de även att de behåller sina dogecoin. Fortsätter Musk annonsera och förespråka dogecoin kan priset har otroliga ökningar. Var försiktigt coins så som doge är mycket volatila då priset ofta bygger på hype och FOMO!

Ethereum

Plats nummer 1:

Ethereum 

Etherium har sett stora dalar under den senaste tiden innan den lilla uppgången som precis har varit. Etherium ses idag som den stora utmanaren mot bitcoin och experter har förutspått priser upp mot 40000kr. Vi själva på Kryptofy ser Etherium som den stora vinnaren och investerar i det så ofta vi får möjligheten!

Ethereum är idag den stora NFT blockkedjan och många av det absolut mest kända projekten är byggda på just Ethereums blockkedja. NFTs som som Bored Ape yatch club är ett av det absolut mest kända projekten som är byggda där. NFT marknaden är extremt volatil men lyckas du bli en av de lycka som får minta ett hypat projekt kan vinsten vara extremt hög!

Finns det ett intresse för en detaljerad artikel om hur man gör för att identifiera ett bra NFT projekt, hur man gör för att bli WL och bli en av de som får minta projektet vid släppet får ni gärna kommentera så gör vi det!

Similar Posts

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *