Ethereum – The Merge!

Ethereum inför The Merge.

Vad kommer egentligen hända med Ethereum?

Efter förra veckans positiva nyheter kring Ethereum så har nu ETH precis gått in i den kortsiktiga lokala korrigerings-trenden och kommer med stor sannolikhet bli testad under veckan som kommer då den når den viktiga support nivå som förblev intakt under de senaste 50 dagarna.

Droppet nedanför supportleveln kommer isåfall markera en fortsatt nedgång.
Trendline supporten är linjen som började runt 1400$ och hoppet som hände för Ethereum efter det.

Tyvärr så stannade prishoppet på runt 1600$ nivån då den andra största kryptovalutan formade en spinnande top reversal mönster och blev nekad efter 50 dagars glidande medelvärde.

Vad händer nu?

Under följande vecka så är en av de mest förväntade scenarion en återföring till den förutnämnda trendlinjen och då blir det ännu ett test för Buterin’s coin som kommer gå igenom en massiv uppdatering runt den 15 september.

Utveckling för Ethereum?

Tekniskt sett så är ’The Merge’ den enda fundamentala växtfaktorn för Ethereum idag då de två främsta industrier som ger mest intäkter och värde till nätverket, DeFi och NFT, är i ett dödläge, den mesta hypen har nu lagt sig.

Med tanke på ETHs tidigare prisutveckling har den näst största kryptovalutan redan prissatt den framgångsrika uppdateringen av den nya typen av konsensusmekanism. Efter att The Merge har har gjorts så kommer vi med allra största sannolikhet att se en pris- eller volatilitetsökning.

Prissättning på Ethereum?

Gällande prissättningen så kommer vi förmodlingen se en närskådande framtid av volatilitetsökning, jag och många andra tror att Ethereium tillsammans med många andra kommer se en fortsatt nedsida under hösten innan vi sticker upp i värde.

Jag har sett köpnivåer på 500-700$ per coin och om fallet skulle komma under hösten/vintern så ska jag vara beredd med likvida medel att handla mer. Jag tror på krypto långsiktigt så en nedsida där jag kan köpa ännu mer gör mig inget.

Negativt scenario efter The Merge?

Det främsta negativa scenariot skulle kunna va ifall nätverket möter tekniska problem och börjar visa försämrad prestanda. Lyckligtvis slutade varje testnätinstallation bra med alla nätverksfunktioner intakta.

Vad gör Ethereum miners?

Ethereum-miners gör sig också redo för den massiva uppdateringen, de flyttar sin hashkraft till alternativa nätverk eller gör sig redo att bryta Ethereum PoW-alternativet som kommer att släppas efter att de stänger den ”föråldrade” konsensusalgoritmen en gång för alla.

Vill du köpa Ethereum eller annan kryptovaluta?

Vill du läsa mer om nyheter kring investeringar?

Var ska jag förvara mina coins?

Vi på Kryptofy är inte finansiella rådgivare eller registrerade analytiker. Vi erbjuder inte vår tro som handels rekommendationer för dig att kopiera. Det är upp till dig att fatta dina egna beslut som vad du vill göra med din egen portfölj.

#Ethereum #Bitcoin #Google #Crypto #Krypto

Similar Posts

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *